Welcome to SEPI

sepi.ro | Contact

Formular de exprimare a intenției de susținere SEPI 


SEPI este o asociație care-și propune să promoveze învățământul informatic românesc de performanță.

Membrii SEPI sunt coordonatori și membri ai Comisiilor Naționale ale Olimpiadei Naționale de Informatică, ai Comisiilor de selecție a Loturilor reprezentative ale României pe parcursul celor aproape 30 de ani în care România a reprezentat una dintre forțele recunoscute pe plan mondial în domeniu.

În asociație se regăsesc cadre didactice cu o pregătire profesională de excepție, foști olimpici naționali și internaționali - studenți la renumite universități din țară și din străinătate, specialiști în domeniul IT, toți uniți de pasiuni comune: informatica, programarea și algoritmica.

Începând cu anul 2021, SEPI a semnat un protocol de colaborare cu Ministerul Educației, pentru organizarea Olimpiadei Naționale de Informatică, prin care asigură componența comisiilor științifice și tehnice dar și a echipamentelor necesare evaluarii concurenților. 

Competiții internaționale de informatică la care SEPI a participat ca organizator sau ca partener :

Avem nevoie de fonduri pentru susținerea proiectelor noastre.

Dacă vreți să ne susțineți financiar în atingerea obiectivelor noastre, o puteți face în mai multe feluri, în funcție de situația dumneavoastră fiscală.

SEPI este înscrisă în Registrul entităţilor/unităţilor de cult începând cu data de 04.03.2021.